THIS IS A READ-ONLY ARCHIVE FROM THE SORABJI.COM MESSAGE BOARDS (1995-2016). |
---|
To: mellish@hotmail.com Subject: slm Date: Wed, 30 May 2001 18:24:58 -0000 slm bak arakadaşım beni bu yazdıkalrımı iyi oku ve bir dahada laf atma zaten canım yanıyor çok sevdiğim hocam vefat etti depremde ve birtek 96-97 senesinde mezunuyet gecesinde kameraya çıkm ıştı tamammı ve ben o kaseti aroyorum bulana dek mesaj bırakacam lüten senden ricam lütfen ama bir daha yazma :arkadaşım bak sanda arkadaşım diyorum ki çünki bu saygımdan ok kendine iyi bak bu arada tanışıyorm uyduk adın soyadın yabancı gelmedi sana karşıda argo kullandıysan kusura bakma :______-_______-_______-______-^^-_-^^ kendine iyi bak gülen yüzünüzsolmasın byyyyyyy |
now yahoomail, that's a different story.... |
I would have told her my deepest and darkest secrets and ranted and raved, safe in the knowledge she would not be able to read it. Of course, she's probably a UN translator. |
bakma :______-_______-_______-______-^^-_-^^ that is so true. |
(I hate it when people just post one non-contributory line, but I can't help myself today) |
|
This today... From: GBHL "Mezunları" "Derneği" To: mellish@hotmail.com Subject: Duyurular Date: 1 Jun 2001 06:16:44 -0000 1999 MEZUNLARINA ÖNEMLİ DUYURU! GBHL 1999 mezunları için indirimli aidat yatırabilme ve indirimli üye olma imkanı okulların kapanacağı 15 Haziran akşamında sona ermektedir. Ayrıntılar için www.gbhl.org.tr GBHL'NİN KANLI NİGAR'I İÇİN SON FIRSAT! YARIN NİGAR'CIYIZ! 30 kişilik bir ekibin iki aylık yoğun çabalarıyla hazırlanan GBHL tarihinin en yüksek bütçeli ve en profesyonel tiyatro oyunu Kanlı Nigar, YARIN (2 Haziran) SON KEZ izleyici karşısına çıkıyor. UNUTMAYIN GİRİŞ ÜCRETSİZ!!! Ayrıntılar için www.gbhl.org.tr --- GBHL Mezunlar Derneği'nden otomatik mail almak istemiyorsanız aşağıdaki linki tıklayınız. |
|
|
|
|
makes me want a hotmail account too. the website they mention offers no answers, but if you scroll to the bottom, you'll find that MSNBC apparently has something to do with it....just as i suspected! GBHL'NİN KANLI NİGAR'I İÇİN SON FIRSAT! YARIN NİGAR'CIYIZ! *translation: WET WET WET! CLICK HERE NOW FOR 50 OF THE HOTTEST XXXXXXXX SLUTS ON THE WEB! ALL LIVE ALL HORNY!!!! |
|
|
It always makes me cry. |